Le Citro Marché live

Datum: 12-09-2015

Vandaag is een unieke nieuwe auto-advertentie site live gegaan: Le Citro Marché.

Citroën-rijders zijn hun merk zeer trouw, in vele gevallen levenslang. Vaak heeft men naast de nieuwe Citroën een klassieke versie zoals 2cv, DS of Traction op het pad of in de garage staan én is men vervent verzamelaar van al datgene om het merk heen: literatuur zoals folders en boeken, miniaturen, etc. Vele Citroënnisten sleutelen ook zelf aan hun Citroën.

Meest geadverteerd
Uit recent onderzoek blijkt dat Citroën op de diverse automerkensites een van de meest geadverteerde automerken is. Daarbij gaat het zowel om nieuwe-, occasion-, als klassieke Citroëns. Door de open Europese grenzen worden deze auto's niet alleen in Nederland, maar EU-wijd verhandeld, soms zelfs wereldwijd. Daarnaast is er een levendige -internationale- handel in onderdelen en accessoires voor Citroëns. Maar vaak is het lang zoeken op tientallen sites naar die auto of dat ene onderdeel, boek, foldertje of miniatuur.

Le Citro Marché initiatiefnemer Fred Jansz kreeg begin 2014 het idee om het de Citroënnisten iets makkelijker te maken en een website te starten waarop men Citroën auto's, Citroën-onderdelen, Citroën literatuur en Citroën miniaturen kan aanbieden maar ook te koop kan vragen. 

Gratis adverteren
Vandaag kunt u kennismaken met de betaversie van LeCitroMarché. U kunt er gratis op adverteren, mits het Citroën betreft.
Een betaversie-site is nog niet af, een site kan namelijk pas geperfectioneerd worden door hem veel te gebruiken. Dus bij dezen; registreer* u even, log daarna in en bied aan of vraag te koop. Laat ons vooral weten wat u er van vindt.
O ja, leest u eerst even de informatie onder de info-knop door alvorens u begint?

beste Citro-groet,
Fred Jansz

  • NB:
  • Le Citro Marché start in het Nederlands, maar zal gaandeweg worden uitgebreid met Engels, Frans en Duits.
  • Le Citro Marché starts in Dutch language but will be available in English soon.
  • Le Citro Marché commence en Neérlandais, mais sera bientôt disponible en Francais.
  • Le Citro Marché fangt an auf Holländisch aber wird bald auch auf Deutsch verfügbar sein.

* bent u reeds geregistreerd op de site van CitroExpert dan kunt u deze inloggegevens gebruiken