Plattegrond en deelnemers CitroMobile 2014

Datum: 19-04-2014

Het weekend van zaterdag 3 en zondag 4 mei staat weer in het teken van Nederlands grootste Citroënbeurs CitroMobile. Op bijgaande Pdf Citromobile 2014 (6,5Mb) vind je de plattegrond en een overzicht van de deelnemers.

Wat zou Citroënminnend Nederland zijn zonder CitroMobile...? Een vraag die we gelukkig al twintig jaar niet hoeven te stellen – want dat is precies de periode dat deze superbeurs wordt georganiseerd. Vaste prik: het eerste complete weekeind van mei – aanvankelijk in de Utrechtse Veemarkt, maar nu al weer een aantal jaren in een nieuwe en intussen net zo vertrouwde omgeving van Vijfhuizen. En telkens weten de organisatoren er weer een bruisend geheel van te maken, samen met de clubs die soms de meest fantastische presentaties neerzetten. Het beursgedeelte is natuurlijk evenmin te versmaden. Een combinatie van oude bekenden en nieuwe gezichten. Bent u op zoek naar die specifieke oliepomp, dat spatbord van de vroegste Traction of een complete uitlaat van een SM? De kans is groot dat u het hier vindt – ook dit jaar weer, op 3 en 4 mei aanstaande.

Zien we u daar ook weer op stand nummer 6? Even bijpraten over het afgelopen jaar, de plannen voor de toekomst en ‘en passant’ kunt u ook nog even onze nieuwe uitgave Over Frankrijks Wegen aanschaffen, mocht u dat nog niet gedaan hebben. Tot ziens bij Expo Haarlemmermeer!

Natuurlijk sluiten we af met het feliciteren en bedanken van ‘de mensen die dit allemaal mogelijk maken’: Cor, Mieke, Sabine, Johan, Valentijn – en die ontelbare andere helpers.

Wouter Jansen

Citromobile2014-cat