17e ICCCR  3-7 augustus 2022 Torun, Polen

Datum: 15-10-2021

Zoals de zaken er nu naar uitzien, wordt de komende editie van de International Citroën Car Club Rally van 3 tot en met 7 augustus 2022 gehouden in het Poolse Torun. Oorspronkelijk was dit evenement zoals u weet (?) voor 2020 voorzien, maar daar stak de Covid19-pandemie een stokje voor. We hopen dat het komende zomer weer verder terug naar 'normaal' is.
 
Even een paar praktische zaken: 
• de kortste afstand vanuit Midden-Nederland bedraagt 1050 kilometer en u rijdt dan via Hannover en zuidelijk van Berlijn. Kiest u voor een meer klassiekervriendelijke route buiten de Autobahn, dan is het verstandig een tussen-overnachting in te plannen. De afstand is dan nauwelijks langer, maar de reistijd zal met zo'n vijf uur toenemen.
• reserveren van een hotelkamer of appartement in Torun of omgeving is het makkelijkst via grote websites, waar je doorgaans tot enkele dagen voor vertrek nog kosteloos kan annuleren. 
• voor de kampeerders onder u: op een veld naast het evenement uw tent of caravan neerzetten, kost voor vijf dagen slechts 20 euro.
• een overzicht van de verdere kosten en activiteiten treft u aan op de website www.icccr2022.pl maar let op, veel zaken zijn hier nog niet aangepast aan de nieuwe data. 
 
Do zobaczenia w Polsce!