Vive les vacances…?!

Datum: 18-04-2020

Vanwege door de corona-pandemie veroorzaakte problemen lijkt (ver) reizen in de nabije toekomst niet vanzelfsprekend. En mocht de vrijheid van verplaatsen in de zomervakantie nog terugkeren, dan lijkt een bezoek aan Frankrijk 'voor ons soort mensen' het meest voor de hand te liggen.

Immers, dat land biedt zo'n beetje alles wat je je maar kan wensen in toeristisch opzicht - en op relatief korte afstand. Bovendien hebben meer zuidelijk gelegen landen aangegeven dat Hollanders, vanwege de in hun ogen starre opstelling van de Nederlandse regering, niet welkom zijn.

Voorpret
Maar hoe het ook zij: áls het Frankrijk wordt, kunt u met deze fraaie vooruitblik uit ons boekje Vive les Vacances alvast de nodige nostalgische voorpret beleven. Deze 80 pagina's tellende vooruitblik gaat tot en met departement nummer 24: Dordogne. Maar in de rest van het boek volgen de beschrijvingen van nóg 66 departementen, voorzien van schitterende foto's en illustraties d'époque.
 
Smaakt dat naar meer?
Dan kunt u met meer dan 30% 'thuiszitkorting' het boek Vive les Vacances! voor €9,95 thuisgestuurd krijgen óf voor €5,95 het boek digitaal lezen op PC/Mac, tablet of smartphone (bestudeer hiervoor wel de voorwaarden).
Klik hier voor meer info of om te bestellen.
Veel leesplezier!