Origins Collector's Editions

Datum: 05-09-2019

Citroën introduceert een collectie special editions om een eeuw vol creativiteit en durf te vieren. Deze Origins Collector’s Editions zijn stuk voor stuk echte blikvangers met een zeer rijke uitrusting.


Aan de buitenzijde van de jubileumversies verwijzen speciale ‘Origins since 1919’ logo’s naar een eeuw innovatie. Fraaie bronskleurige carrosseriedetails geven het design een subtiele touch. Ook in het comfortabele interieur zijn diverse bronze verwijzingen naar het jubileum terug te vinden. De Origins Collector’s Editions bieden hun extra rijke uitrusting en bijzondere jublieumstyling tegen scherpe prijzen. Het totale voordeel kan oplopen tot liefst € 3500.

De C1 Origins
heeft stijlvolle 15 inch lichtmetalen velgen, is extra comfortabel dankzij de automatische airconditioning en biedt praktische connectiviteit met het 7 inch touchscreen met Apple Carplay™. Hij is er vanaf € 15.350 en biedt tijdelijk tot wel € 1750 voordeel.

De C3 Origins
is gebaseerd op de luxe Shine en staat op fraaie 17 inch Cross Black-velgen. Hij is onder meer voorzien van een handige achteruitrijcamera, automatische airconditioning en DAB+ radio en is er al vanaf € 20.650 met een tijdelijk voordeel tot € 3500.

De Citroën C3 Aircross SUV Origins
biedt naast zijn hoge zitpositie en innovatieve technologieën zoals Grip Control® en Hill Descent Assist een aantal feestelijke features. Zo is hij onder andere voorzien van 16 inch Matrix Black-velgen, automatische verlichting, automatische airconditioning, Citroën Connect Nav DAB+, een draadloze telefoonlader en Mirror Screen, waarmee smartphone apps via het 7 inch touchscreen zijn te bedienen. De C3 Aircross SUV Origins is leverbaar vanaf € 25.490 en het voordeel kan tijdelijk oplopen tot € 3500.

De complete C4 Cactus Origins
biedt met z’n vering met Progressive Hydraulic Cushions® en de Advanced Comfort Seats een onovertroffen rijcomfort. Hij staat op 17 inch Cross Black-velgen en is voorzien van bijvoorbeeld een achteruitrijcamera en Citroën Connect met DAB+ radio en Mirror Screen. Hij is er vanaf € 25.740 met tijdelijk een maximaal voordeel van eveneens € 3500.

Als geen ander is de Grand C4 Spacetourer Origins gemaakt om te reizen.
En dat wordt nog praktischer en comfortabeler met Citroën Connect met DAB+ radio en adaptive cruise control. Zijn Origins reiskleding omvat onder meer 17 inch two-tone ‘Zephyr Noir’ lichtmetalen velgen. De luxe Grand C4 Spacetourer Origins is al leverbaar vanaf € 33.490, met een tijdelijk voordeel van € 2500.

Ook Citroën Private Lease
is ter ere van het 100-jarig bestaan van het merk extra aantrekkelijk. Zo geldt voor een ruime selectie voorraadmodellen niet alleen een extra scherp maandtarief, maar wordt ook een automatische transmissie tijdelijk zonder meerprijs geleverd. De C1 is er al vanaf € 199 per maand.