DS-evenement Den Helder - 27 september aanstaande

Datum: 23-09-2015

Na Parijs, Brussel en Düsseldorf is het nu de beurt aan Den Helder, waar op zondag 27 september vele liefhebbers bijeen zullen komen om stil te staan bij 60e verjaardag van de Snoek.


Op de voormalige scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine ‘Willemsoord’ is voldoende ruimte voor iedereen die met zijn ID of DS het Nederlandse verjaardagsfeest wil bijwonen. Aan zee dus, vandaar de naam ‘La Bombe sur Mer’. De introductie van de DS in 1955 zorgde voor zoveel ophef dat men sprak over ‘een  bom die was ingeslagen’.

Ook het jonge automerk DS automobiles geeft acte de présence.  Dit Franse luxemerk bouwt voort op de beste knowhow en draagt de waarden van de eerste DS uit; innovatie en onderscheidend vermogen. Bij het evenement in De Helder zullen drie modellen uit het huidige DS-gamma worden getoond; de sportieve DS 3, de robuuste DS 4 en de geraffineerde DS 5.

Meer informatie over dit unieke evenement en een overzicht van alle activiteiten van deze dag zijn te vinden op: http://www.dsnajaarsevenement.nl/