Citromobile wordt 20!

Datum: 10-04-2014

Het eerste weekeind van de volgende maand, op 3 en 4 mei om precies te zijn, wordt in Vijfhuizen ('onder de rook van Haarlem') voor de twintigste keer de uniek-Nederlandse all-Citroënbeurs CitroMobile georganiseerd. Met op de stand van Citroën Nederland de nieuwe C1 en de C4 Cactus. 

Een walhalla voor de liefhebber, met honderden stands en naar verwachting zo'n 10.000 bezoekers. Geniet van al het ouds wat hier wordt getoond: van de 5HP via Traction, 2cv en DS tot aan CX en XM. Maar ook het Nieuws wordt niet vergeten, want op de stand van Citroën zult u kennis kunnen maken met de geheel vernieuwde C1 en de C4 Cactus.
Op de andere stands vindt u alles wat maar denkbaar is, mits het een relatie met Citroën heeft: tassen, boeken, sierraden, onderdelen, miniaturen maar ook complete auto's - soms zo uit een Franse boerenschuur getrokken of bij een oud vrouwtje vandaan... Het naastgelegen (gratis!) parkeerterrein is gereserveerd voor Citroëns - Citroëns die uit heel Europa komen, van Rusland tot Portugal.


CitroMobile - zaterdag 3 en zondag 4 mei 2014 -van 10u00 tot 17u00 -  Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB  Vijfhuizen.
Kijk voor meer informatie op www.citromobile.nl