CitroExpert mee op vakantie?

Datum: 09-07-2017

Uiteraard! Want behalve op papier is CitroExpert ook digitaal te lezen, superhandig tijdens je vakantie, waar dan ook ter wereld. Nog niet met een app, maar via onze site op je smartphone, tablet of laptop.

Je zit eindelijk comfortabel op je vakantieadres. Je wilt nog even door de recente* CitroExpert bladeren, maar bent hem vergeten mee te nemen. Geen paniek; log in op onze site, ga naar archief en klik op: 'lees magazine online'.

Geen abonnee?
Geen probleem. Log ook in op de site, ga naar archief en klik op 'digitale versie kopen'. Voor eenmalig €4,50 wordt er een digitale versie in je 'garage' gestald waar je altijd bij kunt (klik op je naam rechtsboven na inloggen) vanaf je smartphone, tablet of computer.

Bladeren, zoeken, vergroten, links!
Inderdaad, het is geen papieren magazine, maar je kunt er wel in bladeren! Sterker nog: je kunt de pagina's flink vergroten om de details te bestuderen, je kunt zoeken op trefwoord, klikken op de links in de tekst en advertenties, enzovoort.

Hoe dan?
Wanneer je een digitaal magazine voor je neus hebt, zie je midden boven en midden onder twee pijltjes in zwarte blokjes (zie foto). Klik op het bovenste pijltje en je ziet een menu tevoorschijn komen. Met het meest linkse embleempje kun je bijvoorbeeld de automatische omslag van de bladzijden aan of uit zetten. De rest van de emblemen wijzen zichzelf. Ga erop staan met je cursor en je ziet wat ze kunnen doen voor je. Het pijltje onderin opent de duimnagel-pagina's om supersnel door het blad te bladeren.

Archief
Wist je dat je als abonnee al tot 2008 (rest -tot 1996- volgt) in ons digitale archief terug kunt bladeren? Met dezelfde functies als hierboven omschreven. Losse kopers kunnen een digitaal archief opbouwen door losse digitale nummers te kopen. Deze worden dan in je digitale 'garage' opgeslagen.

APP
Deze manier van digitaal lezen is super handig en comfortabel, vooral op afstand en je hoeft geen bladen mee te slepen. Alleen moet je wel steeds even inloggen op de site, dat is waar.
Daarom werken ook wij aan een app die via de Apple en Android stores te benaderen is. Wanneer deze operationeel zal zijn is nog een vraag, maar dat lees je vanzelf in CitroExpert of op onze site of facebook-pagina.