Vive les vacances!

Datum: 13-06-2018

Met het zonnige begin van juni in De Lage Landen zal misschien niet bij iedereen het gaan kriebelen om deze zomer naar het buitenland te gaan, daar vakantie te vieren.

Maar is het niet een juist vermoeden dat het merendeel van Ons Soort Mensen plannen heeft om een stuk zuidelijker te trekken, gedurende enkele weken van het Franse leven te gaan genieten? In een tent of caravan, in een gehuurd huisje dan wel rondtrekkend via hotels of chambres d'hôtes?

Hoe het ook zij: wij wensen u in ieder geval een fijne en veilige rit toe, een mooi verblijf. En denkt u aan ons wanneer u iets leuks of geks op Citroëngebied tegenkomt? Een bijdrage aan CitroExpert, hoe bescheiden ook, is altijd welkom!

Vive!
En: mocht u ons Frankrijkboekje 'Vive les Vacances' nog niet hebben aangeschaft...? Dit is welhaast verplichte kost voor de Citroënrijder/Frankrijkganger, een bron van inspiratie.
Kijk snel voor meer informatie op https://www.citroexpert.nl/citroshop/product/vive-les-vacances-. Wij zijn nog niet direct op vakantie (vanaf 14 juli), dus wanneer u snel bestelt, hebt u het nog voor vertrek in huis.