Verjaardagen & prijsvraag!

Datum: 23-03-2016

23 maart. - Gisteren vierde Citroën Frankrijk de 65e verjaardag van de BestelEend, iets dat samenvalt met 20 jaar Berlingo. Dus togen we naar Parijs om als enig niet-Frans medium hier getuige van te zijn.


Bij de trendy store Colette stond een vers-gerestaureerde 2cv AZU achter een door ontwerpers Ploué en Malval aangepaste Berlingo Électrique. Dat laatste bestond er met name uit dat er op verschillende plekken ribbels waren toegevoegd. De 2cv zal de komende maand voor het pand op 213, Rue Saint-Honoré te bewonderen zijn, de fluister-Berlingo gaat de bestellingen verzorgen. Meer over dit evenement kunt u in de komende CitroExpert lezen.

Goodybag
Voor onze trouwe digitale volgers kregen we een te verloten goodybag, bestaande uit een Minialuxe-miniatuur in schaal 1:43 van de grijze 2cv fourgonnette en een T-shirt in maat L waarop de twee jarige Citroëns vereeuwigd zijn.

Geef op onze Facebook-pagina het juiste antwoord op de volgende vraag:

'in welke plaats werden de Rudor-besteleenden ontdekt?'.

Antwoorden kan tot en met 30 april 23u59. Uit de goede antwoorden kiest onze notaris Brigitte een winnaar die de prijs naar keuze of thuisgestuurd krijgt of op CitroMobile (7&8 mei) kan ophalen op onze stand. Veel suc6!

Film
Bijgaand 'bewegende beelden' van de restauratie c.q. aanpassing van de twee hierbovn genoemde auto’s. Gelukkig wordt eens te meer bewezen dat ook de nieuwe directie zich niet schaamt voor de geschiedenis van Ons Merk - integendeel!