Prijzen C3 Aircross bekend

Datum: 04-07-2017

De Citroën C3 Aircross – een compacte SUV op basis van de nieuwe C3, maar toch met een geheel eigen voorkomen. Dit model zal in november bij ons op de markt komen, maar voor de enthousiasten die niet willen wachten met er een te bestellen: dat kan nu al!

De vanaf-prijs is 19.690,- en indien u voor het intussen erg populaire Private Lease kiest, kost u dat voor de basisversie 335,- per maand – inclusief ‘alles’, met uitzondering van brandstof.

Qua uitvoeringen is er keuze te over: als benzine en diesel, met meer of minder vermogen, met handbak of automaat. Er zijn drie basismodellen: Live, Feel en Shine – plus nog een flink aantal opties, al dan niet samengebracht in aantrekkelijk geprijsde pakketten. Er zijn 90 mogelijkheden om de carrosserie te personaliseren, u kunt kiezen uit vijf verschillende aankledingen van het interieur. De kans dat u eenzelfde model als de buurman op de oprit krijgt, is dus erg klein.  Meer hierover in de nieuwe CitroExpert, binnenkort bij de abonnées en in de kiosk.

Klik hier voor de volledige prijslijst van de C3 Aircross.