Prijs de C3-IIIb!

Datum: 10-03-2020

Zoals we al eerder meldden, kunt u per direct de gefacelifte C3 bestellen - die dan vanaf juni geleverd gaat worden.

Opvallend is dat de auto's ten opzichte van de 'oer'-C3-III standaard een rijkere uitrusting hebben, wat gelijk betekent dat het aantal opties sterk gereduceerd is. Onze favoriet -almond green, het zachte groen- komt te vervallen als leverbare tint en er is nu slechts 1 niet-metallic lak beschikbaar: het witte Polar White.
Naast de Live, Feel en Shine komt ook direct de speciale C-Series beschikbaar. De opties van laatstgenoemde hebben een waarde van 1900 euro, maar de meerprijs bedraagt slechts 700,-.
Qua motoren zijn er geen wijzigingen: PT83 en Blue-HDi100 hebben een handmatige vijfbak, de PT110 is voorzien van een zesbak (handschakeling of automaat). 

De prijs van de C3-IIIb PT83 Live begint bij 17.990,- en de goedkoopste HDi100 Live mag u na overmaking van 21.800,- de uwe noemen. De duurste is de 110 EAT6 in Shine-uitmonstering: 25.350,-. In dat laatste geval bedraagt de maximale waarde van de extra opties 2000 euro en daar krijgt u dan o.a. stoelverwarming, een Connected Camera en metaallak voor. Rekening houdend met de rijke standaarduitrusting komt het er op neer dat de prijzen niet gestegen zijn.
En we maken ons sterk dat het doen van zaken met uw lokale concessionnaire -indien u in de markt bent voor een voorraadexemplaar van de 'oude'/huidige C3-III- minstens net zo aantrekkelijk kan worden.
U treft hier de complete nieuwe prijslijst aan