Picasso anno 2016/2017

Datum: 10-05-2016

De Citroën C4 Picasso - met de tweede generatie sinds 2013 een topper in zijn segment. En om die koppositie te behouden, wordt het model nu opgefrist.

Het front is op subtiele wijze aangepast, er zijn nieuwe kleuren (ook in twee tinten met afwijkende dakkleur), de uitrusting en afwerking werd aangepast... Qua mechaniek is er ook nieuws te melden: hij kan worden geleverd met de PureTech 130 S&S, gekoppeld aan de EAT6-bak.

Algemeen directeur Linda Jackson over de nieuweling: "De nieuwe Citroën C4 Picasso biedt naast een uniek, modern en dynamisch design ook een onvergelijkbaar comfortniveau. Dankzij zijn ontwerp en het EMP2-platform verenigt hij een uitzonderlijk ruimteaanbod met een doordachte modulariteit en dynamische kwaliteiten voor het welzijn van alle inzittenden. Dit nieuwe model voegt daar nog tal van nuttige nieuwe technologieën aan toe, die het dagelijkse leven vereenvoudigen en de veiligheid versterken. De nieuwe C4 Picasso bevat alle ingrediënten om de Europese marktleider te worden."

Het model is vanaf komende zomer leverbaar. Prijzen zullen we u dan melden.