NIEUWE DS 4 EN DS 4 CROSSBACK

Datum: 31-08-2015

Een model, twee verschillende silhouetten en een nieuwe voorzijde. Een unieke stijl gebaseerd op sterke en symbolische identiteitselementen van de DS-stijl. Steeds meer high tech en steeds meer verfijning tot in de kleinste details… De nieuwe DS 4 en DS 4 Crossback zijn geboren. De modellen zullen worden gepresenteerd om de IAA in Frankfurt, over twee weken.

De DS4, waarvan sinds zijn lancering reeds 115 000 exemplaren werden verkocht, neemt vandaag een nieuwe start met de Nieuwe DS 4, een dynamische en stijlrijke berline voor klanten die op zoek zijn naar sensaties en rijplezier, een nieuw onuitgegeven silhouet met de DS 4 Crossback, met zijn smaakvolle avonturierlook en een grotere vrije hoogte.
Dit dubbelmodel biedt het antwoord van het merk DS op de verwachtingen van de klanten van het segment van de compacte premium modellen. Een segment dat werd verrijkt met de verschijning van nieuwe silhouetten met sterke persoonlijkheid. De crossovers maken tegenwoordig 30 % uit van de huidige markt van de compacte premium berlines.