NIEUWE CITROËN C1 MET CONNECTCAR KLAAR OM AMSTERDAM TE ONTDEKKEN

Datum: 08-01-2015

Een groot aantal nieuwe Citroëns C1 zal vanaf nu zichtbaar zijn in Amsterdam en omstreken. Onlangs nam directeur van ConnectCar, Hemmie Kerklingh, symbolisch de sleutel in ontvangst van de 201e Citroën C1 die wordt ingezet bij ConnectCar.

Citroën introduceerde afgelopen zomer de nieuwe C1, een zuinige en compacte stadsauto die zich uitermate goed leent voor de activiteiten van ConnectCar. Tom Vermeulen, accountmanager van Citroën Nederland, overhandigde de sleutel van de nieuwe C1 aan Hemmie Kerklingh in het centrum van Amsterdam in het bijzijn van Jeroen Tas, directeur Business to Business bij Citroën Nederland.

De reden voor ConnectCar om te kiezen voor het nieuwe model Citroën C1 was een logische: ‘We groeien momenteel erg snel en willen met dit nieuwe aanbod inspelen op wat onze klanten willen. De nieuwe Citroën C1 is een frisse stadsauto die zich prima leent voor de services die ConnectCar biedt’.

ConnectCar krijgt op dit moment zo’n 20 nieuwe klanten per week en dat vraagt géén halve maatregelen. ConnectCar staat voor rijden zonder beperkingen. Een gratis abonnement bij ConnectCar maakt het mogelijk de auto te boeken op een tijdstip naar keuze. De nieuwe Citroën C1 is al te huren voor een zeer scherpe, vaste prijs per uur (vanaf € 2,54). Daarbij rekent ConnectCar een prijs vanaf € 0,11 /km (inclusief BTW). Dat heeft als voordeel dat klanten niet alleen betalen voor vervoer als ze het nodig hebben, maar vooral als ze er gebruik van maken. ConnectCar beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van parkeerplaatsen, waardoor het nooit ver zoeken is naar een parkeerplaats.

Daarnaast zijn er vergevorderde plannen om het ConnectCar concept uit te rollen naar andere steden. Met de service StudentCar wordt ingespeeld op de groeiende groep studenten die van tijdelijk vervoer gebruik wil maken.