Nieuw boek!

Datum: 24-09-2018

Citroën: ses poids lourds et autocars 1929-1974

Het was al geruime tijd geleden aangekondigd, maar door omstandigheden bij de Franse uitgever werd de publicatiedatum diverse keren opgeschoven. Echter, nu lijken de problemen overwonnen en zal D.v. rond februari 2019 dit naslagwerk over de zware jongens van de familie Citroën gaan verschijnen.

Vanaf de C6 via onder meer de 23 en 45 tot aan de Dauphin, die samen met Berliet op de markt werd gebracht. Maar we treffen ook nog andere, onbekende modellen aan. Zoals de W15T en de 11R - al zal laatstgenoemde voor de vaste lezers van CitroExpert een feestje van herkenning zijn. Toeval? Niet echt, want hoofdredacteur Wouter Jansen is de schrijver van dit boekwerk. 

De gegevens die we vooralsnog even onder voorbehoud plaatsen: formaat ca. 24 x 32 cm, ruim 200 pagina's in fullcolour met zo'n 500 merendeels onbekende, authentieke illustraties; tekst in het Frans; fraaie uitvoering en een prijs van rond de 40 euro.
Wilt u verzekerd zijn van een door de auteur gesigneerd exemplaar, stuur dan nu alvast een mailtje aan info@citroexpert.nl. U krijgt dan van ons bericht wanneer er meer te melden valt.