Mobile? Manie? Expo? Classica?

Datum: 07-02-2020

We kunnen op zijn minst zeggen dat het er dynamisch aan toegaat in ons wereldje, wanneer we het hebben over in Citroën gespecialiseerde beurzen.

De organisatie van Citromobile had aangekondigd vanwege plaatsgebrek in Vijfhuizen in 2020 een jaar over te slaan. Door onduidelijke communicatie op hun website was het beeld ontstaan dat dit het definitief einde van de beurs was. Maar op de CitroMobile Facebook-pagina blijkt dat men toch voornemens is in 2021 weer een beurs te organiseren.
In het aldus ontstane gat is de organisatie van Citro-Expo (eerder genaamd Citro-Manie) gesprongen, welke beurs van 2-3 mei 2020 zal plaatsvinden in de Evenementenhal te Gorichem.
Maar tot onze verbazing is er onlangs nóg een nieuwe Citroën-beurs aangekondigd: Citro-Classica. Deze zal 19 en 20 september op het vliegveld Twenthe -tussen Hengelo en Enschede- plaats gaan vinden. 
Waar een klein landje groot in kan zijn; onze Citroën-gemeenschap is een van de levendigste ter wereld, zo blijkt maar weer. Een eigen Citroën magazine, tientallen Citroënclubs en nu dan maar liefst drie Citroënbeurzen verspreid over het land en jaar om samen te komen.