ICCCR-XVII 2020

Datum: 11-09-2019

We hebben het eeuwfeest in La Ferté-Vidame nog maar net achter de kiezen, of we maken ons al weer op voor het volgende evenement: de 17e International Citroën Car Club Rally in Torun, Polen. Zoals u weet is Polen de bakermat van de tandwielen met chevronvertanding waarmee André Citroën zijn carrière begon. En in Torun werd eerder een geslaagde wereldmeeting van 2cv-vrienden gehouden.

Het feest gaat zich afspelen van 5 tot en met 9 augustus volgend jaar. Mocht u van plan zijn te gaan en wilt u anders dan op een camping overnachten, dan is het zaak om nu al een hotel of appartement te reserveren. Prijzen liggen op een zeer redelijk niveau - wij boekten zelf een driepersoons kamer inclusief ontbijt in een twee-sterrenhotel voor 26 euro p.p. p.n. En bij de grote reserveringssites kunt u zich tot enkele dagen voor het evenement nog zonder kosten afmelden, mocht er wat tussen komen. Wilt u kamperen, dan kost dat slechts 20 euro voor 5 nachten.
Even praktisch: vanuit centraal Nederland bent u in ca. tien uur via Duitsland in Torún, een afstand van ongeveer 1000 kilometer. Deelname kost 100,- euro voor een Citroën met twee inzittenden, plus 10,- extra per extra passagier.
Meer informatie over dit evenement treft u aan op www.icccr2020.pl.
Do widzenia!