DS3 Fab

Datum: 17-12-2013

Citroën gaat de samenwerking aan met de bekende Nederlandse ontwerpster Fabienne Chapot en introduceert vanaf nu de DS3 Fab. ‘When fashion drives you’ is het thema van de introductiecampagne van deze modieuze Citroën DS3. Citroën koos voor een samenwerking met het Nederlandse merk Fab. omdat de DS3, die onder andere mede is vormgegeven door mode-ontwerpers, zich prima leent voor een gepersonaliseerde ‘touch’.

De introductie van de DS-lijn door Citroën in 2010 was precies een schot in de roos: een lijn van luxe producten die mede zijn inspiratie vindt in de mode. De populaire DS3 is daarnaast geheel aan te passen aan de wensen van de berijder. Interieur en exterieur, bekleding, kleuren, stickerthema’s; al deze features maken de DS3 helemaal uniek.

In Nederland is de hippe Citroën DS3 zeer succesvol, mede vanwege het feit dat DS3 met diverse motoren in de 14%-bijtellingscategorie viel. Ook in 2014 zal de DS3 met e-HDi 90 motor met 14% bijtelling beschikbaar zijn.

Bijzonder is dat er voor Nederland nu een gelimiteerde oplage is van de DS3, helemaal toegesneden op vrouwen. De DS3 Fab. is daarmee de auto met accessoires die een vrouw ècht wil hebben! De DS3 Fab. is voorzien van een VTi 82 motor en heeft als basis het uitgebreide uitrustingsniveau So Chic, naast de speciale Fab. accessoires. Bijzonder aan de DS3 Fab. is de two tone lak, waarbij verschillende kleurstellingen mogelijk zijn. De DS3 Fab. is ook voorzien van Pack Confort [met o.a. navigatie, parkeersensoren en airconditioning]. Kenmerkend zijn de Fab. motieven op het dak en buitenspiegels in de vorm van sterren en harten. De harten en sterren komen ook terug op het ‘embossed’ leder in het interieur. Het logo van Fab. op de zijkant van de DS3 maakt het geheel helemaal af. De vanafprijs van de Citroën DS3 Fab. bedraagt €20.890 [incl. BTW/BPM].

De 32-jarige oprichtster Fabienne Chapot ging haar droom achterna door simpelweg producten te maken waar ze zelf van houdt. Ze haalt voldoening uit het ontwerpen van modieuze items die functioneel en eerlijk zijn. Tot op het laatste stiksel accepteert ze niets minder dan een uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs. Fab. designs komen recht uit het hart. Net als hun designer, zijn de tassen en clutches van Fab. Vrouwelijk, kleurrijk en no nonsense.

Het Amsterdamse merk Fab. is gek op alles wat je maar van leer kunt maken. De huidige collectie bestaat uit tassen, portemonnees, clutches, schoenen, telefoonhoesjes, zonnebrillen en een parfum. De speciale luiertas, een praktische en coole tas is zeer geliefd bij jonge moeders en is binnen no time een van de populairste items in de collectie geworden.

Bij aanschaf van een Citroën DS3 Fab. kan de nieuwe eigenaresse ook een bijzonder kado tegemoet zien dat bij de auto hoort: de Fabulous Road Trip Collection. Deze bestaat onder andere uit:

Een Fab. clutch op maat gemaakt voor het dashboardkastje, Fab. ballerina’s, zodat de dame niet op haar hakken hoeft auto te rijden, Een Fab. zonnebril met bijpassend hoesje dat precies in de middenarmsteun past, Het heerlijke Fab. parfum Fabelle, Een Fab. sleutelhanger voor de autosleutel

… Als dat geen fashionable drive wordt?!

Kijk op www.citroen.nl/ds3fab voor meer informatie.