DS World Paris opent zijn deuren

Datum: 27-11-2013

Vandaag laat Citroën het publiek kennismaken met zijn nieuwe paradepaardje, dat helemaal in het teken staat van het DS-universum, namelijk DS WORLD PARIS. Deze showroom is een wereld op zich, waar naast verkoop en expositie van de modellen ook de geschiedenis van de DS-lijn aan bod komt. En dit aan de rue François 1er nr. 33, in het hartje van de Parijse ‘Triangle d’Or’ en dichtbij de Avenue des Champs Elysées en de Avenue Montaigne. Hier draait dus alles om de modellen van de DS-lijn, maar het is ook een plek voor ervaringen en emoties die openstaat voor kunstenaars.

Citroën liet zich bij de DS-lijn inspireren door het beste op het gebied van de Franse luxe en daar hoort een passende, emblematische locatie bij in de Parijse hoofdstad, bakermat van de mythische DS: DS WORLD PARIS. Achter een monumentale art-decogevel gaan drie verdiepingen vol ervaringen schuil, waar de modellen, het talent en de erfenis van DS in de schijnwerpers worden gezet. DS WORLD PARIS zorgt voor een complete onderdompeling in het DS-universum, met veel aandacht voor creatie dankzij een gedurfde artistiek en cultureel aanbod. Deze showroom van de DS-lijn is uniek in Europa en vormt een extra verleidingstroef voor Citroën.

DS3 DS WORLD PARIS

Het is ook een verkooppunt dat de ambitie koestert om nieuwe klanten aan te trekken door exclusieve en gepersonaliseerde diensten op maat aan te bieden én door de mooiste modellen van de lijn voor te stellen, zoals de DS3 DS WORLD PARIS, een gelimiteerde serie van 15 exemplaren. Dit is de tweede locatie die in het teken staat van het DS-universum, na die van Shanghai die in maart 2013 de deuren opende.

DS is een "success story", een verhaal van verovering en groei. Met 400.000 verkochte exemplaren sinds de lancering ervan in 2010, mag de DS-lijn van Citroën gerust een wereldwijd commercieel succes genoemd worden. Met DS WORLD PARIS bouwt Citroën verder aan de uitdaging in de automobielsector: een lijn van opvallende producten creëren die zich onderscheiden door een nieuwe stijl, architectuur, rijsensaties en verfijning.