DS Automobiles ook aanwezig op Concours d'Elegance

Datum: 19-07-2019

Ivo GroenHet Concours d’Elégance zal dit jaar, op 24 en 25 augustus, voor het eerst worden gehouden in de tuinen van Paleis Soestdijk. DS Automobiles zal daar ook aanwezig zijn met onder andere twee Nederlandse primeurs en een conceptcar.

Naast al het klassieke schoon en de prachtige omgeving, zal DS Automobiles de bijeenkomst verrijken met de aanwezigheid van de full-electric conceptcar DS X E-TENSE.
Deze conceptcar is de visie van DS Automobiles op 2035, waar autonoom rijden en tevens electrisch rijplezier centraal staat. DS X-E-TENSE is gebaseerd op de techniek van de Formula E auto; DS E-TENSE FE19 (Winnaar seizoen 2018/2019) van het DS Techeetah Formula E Team (Winnend Team seizoen 2018/2019).

Naast deze unieke auto toont DS Automobiles nog een tweetal primeurs, want voor het eerst in Nederland zichtbaar zijn de DS 3 CROSSBACK E-TENSE en DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4. Met deze auto's toont DS Automobiles de elektrificatie van het huidige aanbod, klaar voor de toekomst.
Vanzelfsprekend zijn er nóg enkele schitterende uitvoeringen van het huidige gamma aanwezig, om te tonen dat DS Automobiles de Haute Couture in de autoindustrie vertegenwoordigt.

Ivo Groen, VP Design Programs van DS Automobiles, neemt plaats in de jury van het Concours d'Elegance, maar zal tevens  tijd vrijmaken om op gezette tijden bij de stand te vertellen over het design van DS Automobiles.
Foto's DS-Automobiles | Foto Ivo Groen: Fred Jansz