De Digitale CitroExpert

Datum: 06-09-2014

Lees je favoriete blad ook op PC/Mac, tablet of smartphone!

In onze snel veranderende digitale wereld zijn ook wij van alle markten thuis, want wist u dat u CitroExpert niet alleen vanaf papier, maar ook via uw PC/Mac, tablet of smartphone kunt lezen? Waar andere bladen extra geld aan de abonnees vragen om het blad digitaal te kunnen lezen, staat het digitale CitroExpert-archief helemaal gratis ter beschikking van onze abonnees!

Vanaf jaargang 2008 tot en met 2014 staan de CitroExperts namelijk al digitaal op onze site, zie: www.citroexpert.nl/magazines/archief. En er wordt hard gewerkt aan de digitalisering van  de rest van het archief t/m het prille begin van CitroExpert in 1996.

Voordelen digitaal lezen
Er is een enorme potentie aan mogelijkheden, maar om te beginnen zijn in de digitale versies van het tijdschrift de meeste links klikbaar. En de pagina’s zijn te vergroten, waardoor details beter zichtbaar zijn. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk in het digitale blad zoeken op trefwoord. Via de ‘tumbnails’ onderin, blader je snel door het blad.

Stel je voor: je bent lekker op vakantie en krijgt zin om door een aantal oude CitroExperts te bladeren. Dan moet je of een stapel van huis hebben meegenomen, of je pakt je tablet en logt in op www.citroexpert.nl. Ben je abonnee op de papieren CitroExpert? Dan is het heel eenvoudig om toegang tot het digitale archief te krijgen:

• ga naar de site, klik op de button abonneren en kies de derde optie ‘ik ben al geabonneerd...’.
• vul de gegevens in, waarna je per e-mail een bevestigingslink ontvangt.
• bevestig de link in je emailbox en je komt bij ‘digitaal abonnement activeren’.
• vul je abonneenummer (linksboven op de adresdrager) en postcode in en je kunt na een aantal minuten verwerkingstijd het digitale archief in.

Geen abonnee?
Ook voor-niet abonnees is het al mogelijk CitroExpert digitaal te lezen. Wanneer je gratis bent ingeschreven op de site met de button registreren, kun je digitale bladen kopen via de knop ‘online versie kopen’ die onder de omslag van het blad op de site staat. 
Deze digitale bladen worden opgeslagen* in je eigen digitale garage, te vinden onder je naam rechtsboven op de homepage wanneer je bent aangemeld.

* bladen zijn persoonlijk en niet deel- of printbaar

Of (in de toekomst) lezen via de app
Door binnenkort via onze site de 3Dissue-app te downloaden naar je tablet of smartphone, kun je als losse koper straks digitale versies van CitroExpert kopen en lezen. Ook wanneer je niet meer met onze site bent verbonden.

Want wat ons betreft is het geen of-of maar en-en! Vandaar dat je als abonnee CitroExpert nu al zowel op papier als digitaal kunt lezen. Immers: niets is lekkerder dan met een blaadje op de bank en een collectie CitroExperts -in verzamelband!-  in de kast is een prachtig bezit. Maar de digitalisering is niet meer te stoppen, daarom is CitroExpert ook beschikbaar op alle platforms. Waar ter wereld u zich ook bevindt.
We zien u graag op: www.citroexpert.nl

Download de pdf-gebruiksaanwijzing:
digi-citro