Covid-19: Eindelijk tijd om te lezen?

Datum: 18-03-2020

We realiseren ons dat de wereld op dit moment groter is dan CitroExpert en de Citroënhobby en wensen u en de uwen dan ook veel sterkte in de strijd tegen Covid-19. We hopen met u dat deze nachtmerrie snel tot een einde komt.
 
Van onze distributeur begrepen we dat diverse distributiepunten -denk aan NS-stations, luchthaven Schiphol, maar ook winkels in steden- momenteel gesloten zijn of nog zullen gaan sluiten. Het kan om die reden moeilijk zijn uw editie CitroExpert 140, maart/april 2020, in de losse verkoop te vinden. 
 
Mocht u om deze uitgave verlegen zitten: wij hebben een beperkte voorraad en nummer 140 is via onze site te bestellen
Ook digitaal lezen is mogelijk; voor slechts €4,50 kunt u de meest recente editie -en vele voorgaande edities- op tablet of PC lezen.
 
Mocht u noodgedwongen thuis zitten, dan heeft u wellicht meer tijd om u eens in de rijke historie van Citroën te verdiepen, eens een boek te lezen?
Bijvoorbeeld het geweldige standaardwerk 'Citroën ses Poids Lours & Autocars', recent verschenen en geschreven door hoofdredacteur Wouter Jansen.

Neem eens een kijkje op onze site, waar u nog meer Citroën-titels zult vinden. 
Of misschien is het tijd om de rondslingerende bladen eens in een nette verzamelband te steken?
De miniaturenverzamelaars wijzen we op de facade van Garage Tivoli, schaal 1:43, een leuke achtergrond voor uw Citroënmodellen, met als voorbeeld een echte Franse Citroëngarage d'époque.
En dan is er natuurlijk natuurlijk ons rijke archief, dat met 140 edities teruggaat tot 1996. Vele uitgaven zijn digitaal te lezen en/of als papieren uitgave na te bestellen.