CitroMobile 2016 Vijfhuizen 7&8 mei

Datum: 25-04-2016

Het weekend van 7&8 mei wordt het polderdorp Vijfhuizen weer voor 2 dagen omgedoopt tot 'Citroënhuizen'. Op die datum vindt namelijk CitroMobile plaats, hét jaarlijks Citroën-evenement dat traditiegetrouw weer door vele liefhebbers uit binnen- en buitenland wordt bezocht.

Bijgaand vindt u de plattegrond van het evenement met daarop de namen en nummers van de vele standhouders. Citroën en DS Nederland zijn uiteraard aanwezig met als Nederlandse primeur de 100% elektrische E-Méhari. 

Vive
De stand van CitroExpert vindt u gelijk bij binnenkomst van de hal aan uw linker hand. Op CitroMobile zullen we ons nieuwe boek 'Vive les Vacances' introduceren, waarvan u op onze stand een door de auteurs gesigneerd exemplaar kunt aanschaffen. Uiteraard zijn ook onze andere titels 'Over Frankrijks Wegen', '60 Jaar DS', de nieuwste en vorige edities van CitroExpert en de nieuwe verzamelbanden ter plekke aan te schaffen.
We hebben voor 7&8 mei mooi weer besteld en rekenen op uw komst. Graag tot ziens op CitroMobile 7 en/of 8 mei aanstaande!

Citromobile-2016