• Dag 1, de zaterdag, was zonovergoten
  • Veel belangstelling voor de nieuwe DS5 en de Cactussen op de stand van Citroën Nederland.
  • Tot volgend jaar!

Citromobile - voor de 21e maal een groot succes

Datum: 05-05-2015

Waar was u afgelopen weekeind? Een groot deel van onze volgers zal minstens één dag in Vijfhuizen zijn geweest, om voor de zomer weer een gezonde portie CitroVitaminen op te doen.

Gezellige drukte op de CitroExpert stand

U raadt het al - we hebben het over de uniek-Nederlandse all-Citroënbeurs Citromobile. Een bonte verzameling van clubs, handelaren, liefhebbers, trotse eigenaars en niet de vergeten de nationale vertegenwoordiging uit Amsterdam die hier met de nieuwe DS5 en vanzelfsprekend een rijtje C4 Cactussen aanwezig was.

Binnen en onder het afdak stonden prachtige exemplaren die te koop werden aangeboden. U was op zoek naar een SM Mylord cabriolet? Er was maar liefst keuze uit twee... Maar ook voor budgetvriendelijker Citroëns was er ruimte. Een leuke 2cv, die vroege CX, een zo goed als nieuwe Visa, Xantia of XM? U had ze voor het uitkiezen.Bij de clubs had vanzelfsprekend de ICCCR2016-organisatie een prominente plek.Over het hoe & wat van dit komende evenement binnenkort meer.

Verder waren er tientallen stands met onderdelen, nieuwe boeken, miniaturen, gereedschappen, kunst, ... Genoeg om vele uren door te brengen, nog zonder 'onderbroken' te worden door bekenden waar je natuurlijk even mee moet praten. En dan genieten van een hapje of drankje op het terras, kijken naar de auto's op het parkeerterrein. We kwamen hier Conservatoiredirecteur Marc-André Biehler en Noëlle Chapron ('de dochter van') nog tegen. Een uitgebreid verslag kunt u in de komende CitroExpert lezen, maar aan de hand van deze eerste impressie weet u alvast dat het wederom prima voor elkaar was.

Foto's Martijn van Well