CitroEvenementen 2021...?

Datum: 23-02-2021

Na alle annuleringen in 2020 vanwege COVID-19, ziet het er nu ook weer naar uit dat de meeste geplande Citroën- en algemene Franse-klassiekerbijeenkomsten in 2021 geschrapt zullen worden, of in ieder geval: opgeschoven.
Foto Martijn van Well

CitroClassica (NL)
Dit nieuwe initiatief maakt op zijn website nog melding van de data 25 en 26 september aanstaande. We houden u op de hoogte.

CitroMobile (NL)
Op hun Facebookpagina gaan de organisatoren nog steeds uit van een editie dit jaar - of ze gelasten het in ieder geval (nog) niet af. We houden u op de hoogte.  

CitroExpo (NL)
Voor zover we de informatie van deze nieuwe beurs goed begrijpen, heeft men de editie 2021 die al naar september verplaatst was, nog niet helemaal geschrapt. Maar tussen de regels lezend lijkt de kans niet heel groot dat deze nieuwe beurs in Gorinchem pas in 30 april/1mei (?) 2022 zal plaatsvinden.

2cv Wereldmeeting Zwitserland/Jura
Deze meeting is helaas geschrapt/doorgeschoven

2cv Nationale (F) Bretagne
Deze meeting is helaas geschrapt/doorgeschoven

Reims-beurs (F)
Op het moment van schrijven nog niets bekend, maar het vermoeden bestaat dat de beurs die voor eind juli gepland staat, dit jaar niet door zal gaan. 

Rétromobile (F)
Op het moment van schrijven nog niets bekend, maar het vermoeden bestaat dat de beurs die voor begin juni gepland staat, dit jaar niet door zal gaan. 

Epoqu'Auto (F)
Het ligt nog ver weg, maar zou deze beurs in Lyon met als geplande data 5-7 november wel plaats kunnen vinden?
 
Hou voor alles onze kolommen en website in de gaten. En vanzelfsprekend kunnen organisatoren contact met ons opnemen om nieuwe data en ontwikkelingen te melden.