Citroën DS3 Regio-editie

Datum: 19-11-2014

Als er een Citroën is die bekend staat vanwege z'n vele mogelijkheden tot personalisatie dan is het wel het trendy succesnummer DS3.

Sinds maart 2010 zijn er al meer dan 300.000 exemplaren van verkocht en dat is ondere andere te danken aan vele mogelijkheden om je eigen stempel op de auto te drukken. Zo zijn er alleen al 68 verschillende dak-koets kleurcombinaties mogelijk. Ook was er in het verleden een prijsvraag wie het mooiste dak ontwierp. Daarnaast tonen regelmatig personen uit de mode - en designwereld hun versies van de trendy DS3.

DS3 Regio-editie
In Frankrijk is vanaf 19 november de Regio-Editie' van de DS3 beschikbaar. Met op het dakje het embleem en de kleuren van je -franse- regio, kun je je affectie voor dat stukje Frankrijk kenbaar maken. Momenteel zijn er negen verschillende decals beschikbaar, van Alsace tot en met Languedoc.

Prijs voor een decal is €490, inclusief montage door de dealer.

De DS3 regio-editie is een speciale uitvoering in Frankrijk. Geen idee of het mogelijk is, maar heb je een DS3 en ben je enthousiast over bv Bretagne -ik roep maar wat-, dan zou het zo maar kunnen zijn dat je tijdens je vakantie in die streek ter plekke voor €490 een Bretons dak kunt laten pimpen op je DS3? Ik ga voor de Occitaanse versie

Fred Jansz