Citroën 100 Jaar Evenementen

Datum: 16-03-2019

Het kàn u niet ontgaan zijn dat Citroën dit jaar zijn honderdste verjaardag als autofabrikant viert. Veel evenementen in binnen- en buitenland verwijzen hiernaar.

Om te beginnen in Nederland, we noemen de grootste: Citromobile op 4 & 5 mei.
En dan is er de Citroën Familiedag, die waarschijnlijk begin oktober ergens in ons land gaat plaatsvinden. Meer informatie over die laatste wanneer een en ander zeker is.


Over naar België: in het sfeervolle Brusselse museum Autoworld zal gedurende de zomer een grote Citroën-expositie worden gehouden en op een nog nader te bepalen datum gaat de Belgische hoofdstad het toneel zijn van een Citroën-parade. Meer informatie volgt.

In 'moederland' Frankrijk kunnen we bij wijze van spreken de komende maanden elk weekeind  naar een CitroEvenement toe. Soms kleinschalig en regionaal, soms wereldwijd.

We doen een greep uit de ons bekende bijeenkomsten:

• 28 april: Aulnay-sous-Bois (Citroën Conservatoire) en Beaune (Château de Vignoles). Valt samen met de Franse Dag van de Klassieke Auto. 

• 11-12 mei: Moulins, Parc Expo 

• 15-16 juni: Rétro-Meus'auto, Lac de Madine

• 22-23 juni: 17e festival des balles mécaniques Roubaix

• 23 juni: expo in Crèches-sur-Saône

Wellicht tot ziens!

NB: bent u van plan een van die Franse meetings te bezoeken, mail ons even. Wellicht kunt u dan 'n kort verslagje hiervan voor onze evenementenrubriek verzorgen?