Citro-Classica 2021 gaat niet door

Datum: 18-08-2021

Door onzekerheid mbt de coronamaatregelen gaat Citro-Classica op 25 en 26 september niet door.

Erg jammer, maar gekochte toegangskaarten blijven geldig voor het nieuw geplande evenement dat naar 29 april-1 mei 2022 is verschoven, tevens op Vliegveld Twenthe. Houd die data vrij in uw agenda.
Ook is er als pleister op de wonde een toerrit gepland op zondag 26 september. Zie voor meer info de website www.citro-classica.nl


Bericht van de organisatoren:
Met pijn in ons hart moeten wij je mededelen dat het evenement “Citro Classica 2021” wederom geen doorgang zal vinden, vanwege de onlangs aangescherpte corona richtlijnen. Wij bevinden ons nog steeds in een ontzettend rare, verwarrende tijd met de nodige onduidelijkheden. Maar desondanks hebben wij de positieve energie om het evenement voort te zetten van 29 april t/m 1 mei 2022 op Vliegveld Twenthe te Enschede.
Reeds aangeschafte kaarten blijven geldig voor het evenement “Citro Classica 2022”. Mocht je om wat voor reden dan ook je kaarten willen inleveren, dan is dit mogelijk van 13 t/m 19 september 2021. De service- en boekingskosten worden niet vergoed.
Om toch nog een stukje beleving te krijgen van het evenement “Citro Classica 2021”, organiseren wij een tourrit door het geweldige Twentse landschap op zondag 26 september 2021. Startpunt van deze tourrit is bij Citro Classique in Borculo, het eindpunt is op de strip van Vliegveld Twenthe te Enschede. Nadere informatie volgt via onze website (www.citro-classica.nl) en Facebook. Alvast bedankt voor jullie geduld, en mogelijk tot ziens op de tourrit of in 2022.
Groet, Richard en Arie.