Celebration centenaire Citroën - duur...?!

Datum: 15-03-2019

Ons bereiken berichten dat de entreeprijs voor dit mega-evenement van 19 tot en met 21 juli aanstaande in La Ferté Vidame erg hoog is. Het is inderdaad een behoorlijk bedrag, maar u krijgt er dan wel het nodige voor. Plus veel zaken die u niet ziet, maar verplicht werden opgelegd door de regionale overheid: het inhuren van veiligheidspersoneel in het kader van het antiterrorismeplan Vigipirate, ambulances mocht er iets mis gaan, tentenbouwers dienen betaald te worden... 

En bovendien: u kunt het wanneer er kennissen meegaan, een stukje aantrekkelijker maken. Ga met 1 auto en vier volwassen inzittenden naar het terrein en u betaalt 'slechts' 170 euro, ergo: 42,50 per persoon voor die drie dagen. En daar kunt u weinig van zeggen... Helemaal als u kampeert, want het verblijf in eigen tent of caravan kost respectievelijk slechts 25 en 40 euro voor de periode van vier dagen.
Het enige waar u wel rekening mee moet houden is dat aanhangers/autoambulances op een aparte, beveiligde parking dienen te worden geplaatst. Hiervoor betaalt u 25 euro.
Tot slot: het grote parkeerterrein is uitsluitend toegankelijk met een Citroën, klassiek of gloednieuw. Het is immers het verjaarsfeestje van de Double Chevron.

Zoals al eerder gemeld: inschrijven kan tot en met 30 april aanstaande. Ga snel naar www.citroencc.com

Let op: het laden van de site kan soms erg lang duren (ca. 20 seconden).