Beursberichten

Datum: 18-10-2015

Mocht u de komende tijd nog zin hebben in een uitje naar België of Frankrijk en u wilt dit combineren met een bezoek aan een klassieke-autobeurs? CitroExpert geeft u een aantal opties.

24-25 oktober > Parc des Expositions Reims.
In het verlengde van de algemene voorjaarsbeurs in de Champagnestad vindt voor de 3e keer Reims Rétro Pièces plaats. Iets kleiner van opzet, maar voor liefhebbers die opzoek zijn naar net dat ontbrekende onderdeel…?
Meer informatie op http://www.2ce-salons-reims.com/ 


6-8 november > Eurexpo Lyon-Chassieu. 
Een van onze favorieten op dit gebied: Époqu’Auto. Een enorme beurs waar iedereen die ‘wat’ met Franse klassieke auto’s heeft zaken van zijn gading kan vinden. Met complete voertuigen via onderdelen, restauratiebedrijven, clubs, miniaturen, documentatie, georganiseerde reizen, … Genoeg om minstens één hele dag zoet mee te zijn. En ondanks het feit dat er dit jaar geen specifiek Citroënthema is, kunt u ons hier ook als bezoeker aantreffen.
Meer informatie op www.epoquauto.com


6-8 november > Brussels Expo.
Tijdens Interclassics Brussels wordt datzelfde weekeinde in samenwerking met de Belgische koepel van Citroënclubs aandacht besteed aan 60 jaar DS. Met onder andere een originele ‘66er DS cabriolet uit Djibouti en een Chapron-DS23 Lorraine.
Meer informatie op www.interclassics.be


We kijken ook nog even vooruit, in het nieuwe jaar:
Parijs > RETROMOBILE - 3/7 februari 2016 - www.retromobile.fr

Reims V Le 29ème SALON CHAMPENOIS DU VEHICULE DE COLLECTION - 12/13 maart 2016.
http://www.2ce-salons-reims.com/page/9-29eme-salon-champenois-du-vehicule-de-collection