50.000

Datum: 16-07-2019

Zes maanden na de introductie van de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV zijn er meer dan 50.000 exemplaren verkocht. Daarmee is deze Comfort Class SUV het derde best verkochte model van Citroën.

Inmiddels is 1 van de 4 verkochte Citroëns in 2019 een SUV [Citroën C3 Aircross SUV of Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV] en draagt de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV bij aan het succes van Citroën, dat het snelst groeiende merk is in de top 12 van automerken het eerste half jaar van 2019.
Dankzij het Citroën Advanced Comfort®-programma onderscheidt de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV zich als de meest comfortabele SUV van zijn segment met twee unieke innovaties van Citroën: vering met Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort Seats. De drie verschuifbare en wegklapbare individuele achterstoelen met verstelbare rugleuning maken van de nieuwe C5 Aircross SUV de meest flexibele en ruime SUV van azijn segment. De bagageruimte zet met een inhoud van 580 tot 720 liter nieuwe maatstaven in het segment. DE C5 Aircross is bovendien een SUV van de nieuwe generatie, met 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën.
Klik hier voor meer info over de C5 Aircross.
Of lees de rijimpressie in CitroExpert 136
Tekst Citroën | foto's Fred Jansz